Důležité

Dne 15. 6. 2021 se uskutečnily volby nových členů školské rady za zákonné zástupce. Nejvíce hlasů získaly a od 12. 7. 2021 se stávají členkami ŠR paní Radka Tauerová a paní Ivana Jadrná.

Dalšími členy ŠR jsou Ing. Marek Antoš a paní Pavlína Letá (za zřizovatele), Mgr. Ivana Dernerová a Mgr. Michaela Tichá (za pg. pracovníky).

 

 

Všechny osoby, které vstupují do areálu školy, upozorňujeme:
Při údržbě stromů v areálu školy bylo zjištěno, že u jedné z lip hrozí pád z důvodu napadení dřevomorem. Z tohoto důvodu ZAKAZUJEME VSTUP DO PROSTORU VYHRAZENÉHO PÁSKOU, aby nedošlo k ohrožení zdraví. Žáci budou poučení i ve škole, rodiče prosíme, aby vysvětlili dětem vysoké riziko nebezpečí. Vstup do školy bude i nadále pouze z ulice Chelčického, než se situaci podaří vyřešit.
Děkujeme za pochopení.

 

Zápis do 1. třídy

2021/2022

pokračování... 


Dopis na rozloučenou

Jsou dny pohodové, šťastné a veselé a pak jsou ty druhé, smutné a neradostné. Včerejšek byl právě takový. Dorazila k nám zpráva, že nás navždy opustil bývalý ředitel Riegrovky a dlouholetý kolega Pavel Jansa. Pozvání na společné setkání už bohužel nepřijme, ale prý tam nahoru chodí pošta spolehlivě. A tak mu posíláme pár slov na rozloučenou...

 pokračování...


Vyhlášení voleb členů školské rady za zákonné zástupce nezletilých žáků a pedagogické pracovníky na období 2021 – 2023

pokračování...



Od pondělí 8. 2. 2021 bude kvůli stavbě uzavřen hlavní vchod do budovy. Jediným vstupem se od tohoto data stane VCHOD DO TĚLOCVIČNY z areálu v přístavbě školy – příchod přes BRANKU do areálu Z ULICE CHELČICKÉHO. Protože tento vchod není opatřen dálkovým otvíráním přes zvonek, bude vstup do budovy zajišťován návštěvám telefonicky ohlášeným. Na vstupních dveřích najdete určené telefonní kontakty.
Děkujeme za pochopení.



VEŘEJNÉ ZAKÁZKY


POMÁHAJÍ NÁM



 

aktivní škola

Pro rodiče >>

Pro rodiče absolventů >>


 
Banner
Home Aktivity školy Noviny

Školní noviny

Co o novinách víme?

Začaly vycházet v roce 1998, zpočátku jen jako občasník, později pravidelně jednou za dva měsíce, celkem tedy za rok vyjde 5 čísel.Občas se stává, že se s vydáváním dostaneme do skluzu.To když zklame kopírka, nebo se vyskytne nějaký problém. Potom máme co dělat, abychom vše dohnali.

Kdo je může psát?

Přispívat může každý, psát také.Stačí mít zájem, chuť a vydržet.Redakční rada se už několikrát obměnila. Za těch 6 let už mnozí odešli a noví redaktoři přicházejí.

Kdo je řídí?

Práci redakční rady řídí (koordinuje) pí. uč. Fialová.Má k ruce několik stálých redaktorů a v záloze vždy několik nových dopisovatelů.Letos se objevili zájemci i z nižších ročníků, takže jsme rozděleni na dvě skupiny. Práce bude určitě náročná, ale jsou to ti, kteří chtějí pracovat.
Samozřejmě nemůžeme zapomenout na paní uč. Pražanovou, která naše noviny dává do gala.

Kde se můžeme blíže seznámit s novinami?

Kdo má zájem prohlédnout si stará čísla novin, stačí, když se podívá na internetovou adresu školy www.riegrovka.cz. Nové číslo bývá zveřejněno na nástěnce školy a dívky 9.tř. potom prodávají.
 

Historie školních novin

1. (1997/1998)

Jak se narodil časopis?
V páté třídě zde seděly dvě žákyně, které stále přemýšlely, co budou dělat ve svém volném čase. A jak tak přemýšlely, napadlo je, že by mohly vydávat svůj vlastní časopis. Od myšlenky k realizaci uteklo několik týdnů a Bára s Vendulou (Vendy) odešly na jinou školu.

Aktualizováno (Pátek, 27 Listopad 2009 08:23)

Celý článek...

 

Nové číslo Riegrováčku - říjen 2009

 

Právě vyšlo nové číslo Riegrováčka, dočtete se v něm o výletě ŠD, o exkurzích 8. a 9.ročníku, o braném dni 1.stupně, .... Zakoupit si ho můžete u děvčat z 9.b za 10 Kč.

Aktualizováno (Úterý, 02 Březen 2010 11:20)

 

Riegrováček - září 2009

Právě vychází první číslo nového ročníku školních novin Riegrováček. Letošní ročník jsme oblékli do zcela nového kabátu, který se blíží opravdovým novinám. Každé číslo školních novin si můžete koupit u našich kamelotů bezprostředně po vydání.

Zářijové číslo Riegrováčku ke stažení ve formátu pdf

Aktualizováno (Čtvrtek, 12 Listopad 2009 09:48)

 

Školní noviny - základní informace

Co o novinách víme?

Začaly vycházet v roce 1998, zpočátku jen jako občasník, později pravidelně jednou za dva měsíce, celkem tedy za rok vyjde 5 čísel.Občas se stává, že se s vydáváním dostaneme do skluzu.To když zklame kopírka, nebo se vyskytne nějaký problém. Potom máme co dělat, abychom vše dohnali.

Aktualizováno (Středa, 04 Listopad 2009 09:49)

Celý článek...